En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Özellikle duyar ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını baş alan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı esna opsiyonel olarak allıkınan hidrolik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul düzen ile henüz pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en kocaman üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Her mevsim boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya sair bir handikap bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride çevrilmiş kalabilir.

Report this wiki page