Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda örgünın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir fenomen anında çatı yürekinden zorlamasız ve emin kaçışın esenlanması muhtevain binalırlar. Kanuni olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna demetlı olarak değmeselemektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en reva fiyata satın iletilmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Dışarıdan girizgâhe muvafık bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), sineeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine vaziyet gereğince ister bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı alegori bina karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa midebinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna ilgilı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde örgülması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe yanılma bünyelmaması müstelzim bir fiillemdir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları üzere bina eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte böyle durumlar mezuniyet özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve reva fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapısı nasıl bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları tertipli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın Yangın Kapısı dayanıklılığını peylemek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının muayene edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en akla yatkın eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page